Vele berijders van Harley Davidson motoren Kennen de weg al naar de speciaal zaak van de regio:WBmechanic. Dit Harley Davison onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in deze beroemde amerikaanse motoren

Bij WB Mechanic kunnen eigenaren van een Harley Davidson terecht voor revisie, onderhoud en tuning van hun motor. Hiervoor staat een zeer groot machinepark ter beschikking in de eigen werkplaats met magazijn.

Men is hier veel voordeliger uit dan bij de Harley dealer.
Geen peperduur pand wat doorberekend moet worden aan de Harley bezitter. De koffie staat altijd klaar en een vrijblijvende prijsopgave is zo gemaakt.

Tevens is er een banden service.

“Ondertussen heb ik al meer dan vijfendertig jaar ervaring met Harley’s. Ieder Harley motortype vanaf 1966 is bij mij wel onder handen geweest aldus Willem Been.. Maar ook voor de nieuwste types kan men bij mij terecht. Een tijdlang was ik werkplaatschef bij HarleyWorld in Amsterdam.
Willem is speciaal getraind bij Harley Davidson in Amerika en beschikt over alle certificaten.

 

 

Naast mijn Almeerse klanten krijg ik nu al klanten uit eigenlijk heel Nederland.

De klant moet er van op aankunnen dat de afgesproken prijs ook wordt nagekomen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.” (nou weet je natuurlijk nooit wat je tegenkomt dus uitzonderingen daar gelaten.)


In de werkplaats heeft Been de beschikking over een groot assortiment van Harley speciale gereedschappen, waaronder ook een HD-scanalizer. “Veel onderdelen liggen hier gewoon op voorraad en anders wordt het zeer snel geleverd.”

 

De werkplaats ligt op een goed bereikbare plaats vlakbij snelweg A6.

En natuurlijk staat de koffie klaar.